Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%

‘Een dagje Hilversum, Amsterdam of Utrecht?
Met de auto of het openbaar vervoer
zijn deze steden makkelijk en snel bereikbaar.’

Indeling appartementengebouw

Het project Wonen aan 't Laantje bestaat uit 49 appartementen verdeeld over 4 woonlagen, waarbij de vierde woonlaag terug ligt ten opzichte van de overige woonlagen. 

Op de bovenste woonlaag van het appartementengebouw bevinden zich 7 luxe penthouses. Deze penthouses hebben een dakterras of een balkon die gesitueerd is op het zuiden. De penthouses (Type E) hebben een oppervlakte van circa 105 m2.

De 9 koopappartementen (Type C) zijn verdeeld over drie bouwlagen en hebben een woonoppervlakte van circa 90 m2. Ook deze appartementen krijgen een buitenruimte die bestaat uit een ruim balkon of tuin gesitueerd op het zuiden.

De 17 vrije sector huurappartementen aan de Luitgardeweg en aan Het Laantje, hebben een woonoppervlakte van circa 70 m2 - 75 m2. De buitenruimte van deze appartementen bestaat uit een balkon of een tuin.

In het appartementengebouw worden 16 sociale huurappartementen gerealiseerd.
Woningcorporatie G&O in Hilversum is verantwoordelijk voor de verhuur van 15 sociale huurappartementen, die zijn verdeeld over drie bouwlagen. Het woonoppervlak van deze appartementen is circa 55 m2. De appartementen worden met voorrang toegewezen aan starters en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. Geïnteresseerden voor de sociale huurappartementen kunnen zich te zijner tijd via WoningNet inschrijven.

Voor ieder appartement is een ondergrondse parkeerplek en een afsluitbare privéberging beschikbaar. Fietsen kunnen in de gezamenlijke ondergrondse fietsenberging gestalt worden.

Linker zijgevel

Voorgevel

Achtergevel

Rechter zijgevel

Een met de natuur

De 7 penthouses bevinden zich in een terugliggende vierde bouwlaag, die daardoor boven de andere appartementen lijken te zweven. De openingen in het gebouw geven daarnaast prachtige doorkijkjes naar het achterliggende Bos van Sprenger. De omringende tuin is zo natuurinclusief mogelijk ingericht met indirecte verlichting en nestkastjes voor vogels en insecten. De privé gelegen tuin, de omringende natuur, de speelse indeling en de glazen balkons geven het luxe appartementengebouw een transparante en vriendelijke uitstraling.

Locatie

‘De speciaal gekozen natuurlijke materialen zorgen dat het pand wegvalt in de omgeving.' 

- ARCHITECT ARJAN VALK

UNIEKE LOCATIE: GENIETEN VAN BOS, WATER EN HEIDE

Maar ook aan het water is genoeg te doen. De vele gezellige terrassen en kleine strandjes zijn per boot en vanaf het land goed bereikbaar. Doordat iedereen Loosdrecht goed weet te vinden in de zomer, is er volop horeca aanwezig. Hier geniet je als bewoner het hele jaar van!